Neem deel aan de scriptieprijs! Laatste kans!

Neem deel aan de scriptieprijs! Laatste kans!


Wij zijn op zoek naar talentvolle studenten! Schreef jij in de afgelopen twee jaar een afstudeerscriptie over de filmsector? Stuur dan je scriptie op naar Stichting Filmonderzoek en wie weet word jij de winnaar van de tweede Scriptieprijs!

In najaar 2016 zal Stichting Filmonderzoek weer de dr. Joachim Ph. Wolff Scriptieprijs voor onderzoek naar de Nederlandse filmsector uitreiken. De auteur van de beste scriptie met belang voor de filmindustrie krijgt een geldprijs van €2.000, een artikel op onze website en de kans om zijn/haar scriptie te presenteren aan de filmbranche.

We hebben al veel mooie scripties mogen ontvangen maar willen graag zoveel mogelijk studenten de kans geven hun talent te delen. De deadline voor deelname is nu daarom 31 maart!

Het onderwerp van je scriptie moet relevant zijn voor de sector en zal daardoor vooral betrekking hebben op het publiek, of op de sector zelf. Het onderwerp kan gericht zijn op filmproductie, filmdistributie en filmexploitatie.

De aanleverspecificaties en reglementen voor deelname vind je hier. Scripties moeten uiterlijk 31 maart 2016 zowel digitaal als gedrukt aan Stichting Filmonderzoek worden toegezonden.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@filmonderzoek.nl